Η Funkmartini

Ψάχνεις κενό ραντεβού για να φτιάξεις τα μαλλιά, τα νύχια σου, θέλεις να κάνεις αποτρίχωση ή ακόμη και να
απολαύσεις ένα μασάζ? Πόσο πιο funky από το να μπορείς να αναζητήσεις την υπηρεσία που επιθυμείς, να δεις το
κατάστημα πριν το επισκεφτείς, να μάθεις για τις υπηρεσίες και τις τιμές του και φυσικά να κλείσεις το ραντεβού
σου online από όπου κι αν βρίσκεσαι, 24ώρες το 24ωρο από το υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου!

Σκέψου να μπορείς να αξιολογείς το κατάστημα που επισκέφτηκες, να μαζεύεις πόντους από τα ραντεβού σου και να μαθαίνεις όλα τα νέα από τις τάσεις της μόδας μέσα από το blog μας. Ε ναι, αυτό είναι σίγουρα funky!

Μην χάνεις καθόλου χρόνο, δημιούγησε τώρα τον δικό σου προσωπικό λογαριασμό και ετοιμάσου να συλλέγεις πόντους για να κερδίσεις το μοναδικό Funkmartini #Happybox. Τώρα, μόνο μέσα από τη Funkmartini μπορείς εύκολα και γρήγορα να κλείσεις το ραντεβού που επιθυμείς!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗ FUNKMARTINI
Η ομορφιά σε τέσσερα βήματα, το ήθος και ένα δυναμικό
τεχνολογικό εργαλείο, πάντα δίπλα στους χρήστες.

Αναζήτησε

Όλες τις υπηρεσίες φροντίδας προσώπου, σώματος και άκρων χρησιμοποιώντας διαφορετικά κριτήρια όπως το όνομα της επιχείρησης, την περιοχή, τις υπηρεσίες, τη μέρα και την ώρα που επιθυμείς.

Ανακάλυψε

Διαθέσιμα ραντεβού, τα καλύτερα σημεία & υπηρεσίες περιποίησης της πόλης σου και πολλές χρήσιμες συμβουλές μέσα από την κοινότητα ομορφιάς (blog) Funkmartini

Κλείσε

Οποιοδήποτε ραντεβού χρειάζεσαι. Δωρεάν, εύκολα, άμεσα έστω και τελευταία στιγμή! Χρησιμοποίησε τα καινοτόμα φίλτρα μας και κέρδισε χρόνο.

Κέρδισε

Μπές στο παιχνίδι των Πόντων! Κερδίζεις πόντους για κάθε υπηρεσία που κλείνεις μέσα από την Funkmartini ενώ απολαμβάνεις δώρα και υπηρεσίες!

Κοινωνική συνεισφορά με κάθε κράτηση

Η Funkmartini ξεκίνησε με γνώμονα το ΗΘΟΣ που την πρεσβεύει να αφήσει το κοινωνικό αποτύπωμα της, γι’αυτό και στηρίζει καθημερινά ένα κοινωνικό φορέα, στοχεύοντας στην οικονομική του ενίσχυση.

Έτσι με κάθε ραντεβού που κλείνεις μέσα από την πλατφόρμα μας, η Funkmartini διαθέτει ένα ποσό για τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μεταμορφώνει τις ζωές των παιδιών μέσα από την μαγική δύναμη των υποστηρικτών του. Δεν είναι απλώς ένα δώρο ανταπόδοσης στο παιδί που παλεύει για τη ζωή του αλλά η προσφορά μίας απίστευτης εμπειρίας που περιλαμβάνει όλα τα “θέλω” του παιδιού.

Δες περισσότερα για το πρόγραμμα "ΗΘΟΣ" και μάθε πώς μπορεί να ενισχυθεί η κοινότητα