Καλώς ηλθες στην Funkmartini!

Εσύ δημιουργείς στυλ, κάνεις τους ανθρώπους ομορφότερους, προσφέρεις ευεξία.
Εμείς κάνουμε την διαδικασία κρατήσεων γρήγορη, απλή και οικονομική, δίνοντάς σου την δυνατότητα να γεμίζεις τα ραντεβού σου και να αυξάνεις τα κέρδη σου.
Η ιστορία μας ξεκινά κάπως έτσι...

Παρατηρήσαμε πως υπήρχε μεγάλο κενό ανάμεσα στο τι ήθελαν οι πελάτες και στο τι παρεχόταν online γιαυτό έχοντας στα χέρια μας την κατάλληλη τεχνολογία, αισθανθήκαμε πως έπρεπε να το γεφυρώσουμε.

Αφενός θέλαμε οι πελάτες να μπορούν να κλείσουν online τα ραντεβού τους όπου και όποτε τους εξυπηρετεί και αφετέρου οι επιχειρήσεις να έχουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα για να διαχερίζονται τις κρατήσεις τους online και τα καταφέραμε!

Κάνουμε την δουλειά σου πιο εύκολη

Σε βοηθάμε να δημιουργήσεις μια ολοκληρωμένη βάση από πιστούς πελάτες, να βελτιώσεις τις υπηρεσίες σου μέσα από τις αξιολογήσεις τους, να επικοινωνήσεις τις προσφορές και τα νέα σου στην αγορά και περιοχή που σε ενδιαφέρει μέσω εβδομαδιαίου newsletter καθώς και να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ποιοι είμαστε σήμερα

Η πλατφόρμα μας δέχεται χιλιάδες κρατήσεις κάθε μήνα, κάνοντάς μας το πιο έμπιστο μέρος για να κλείσει κάποιος ραντεβού για οποιαδήποτε υπηρεσία ομορφιάς επιθυμεί και ταυτόγχρονα το πιο αποτελεσματικό μέσο για να προωθήσεις τις υπηρεσίες σου.

Με την ραγδαία αύξηση του αριθμού των κρατήσεων που γίνονται από κινητό, η εφαρμογή της Funkmartini για iOS και Android, σε συνδέει με τους πελάτες σου, χαρίζοντάς σου το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεσαι.

Οι νέοι σου πελάτες βρίσκονται online

Είμαστε η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης υπηρεσιών ομορφιάς και περιποίησης (κομμωτήρια, nail bars, κέντρα αισθητικής, μασάζ, κ.α.) στην Ελλάδα και γνωρίζουμε πως να κάνουμε την επιχείρησή σου να ξεχωρίσει. ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FUNKMARTINI
Προβολή και Φήμη
Ως μέλος του δικτύου συνεργατών μας, η επιχείρησή σου θα προβάλλεται σε χιλιάδες πελάτες, οι οποίοι δεν θα είχαν άλλο τρόπο να σε ανακαλύψουν. Επιπλέον στην Funkmartini, σου δίνουμε μία 24/7 πλατφόρμα για να χτίσεις την φήμη που επιθυμείς. Δίνουμε τη δυνατότητα στους χρήστες μας να αξιολογούν τις υπηρεσίες που λαμβάνουν, γνωστοποιώντας και σε άλλους την μοναδική εμπειρία που τους χάρισες, ενώ η επιχείρησή σου τοποθετείται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.
Διαχειρίσου την επιχείρησή σου εύκολα
Στην Funkmartini έχεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ραντεβού ∆ΩΡΕΑΝ για την επιχείρησή σου! Διαχειρίζεσαι τα ραντεβού σου, όπου κι αν είσαι από το tablet ή τον υπολογιστή σου, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς Κόστος Συντήρησης ή Τεχνικής Υποστήριξης. To σύστημά μας είναι αξιόπιστο και λειτουργεί άψογα, χαρίζοντας σου την ευκολία του να διαχειρίζεσαι τα ραντεβού σου με ένα κλικ.
Αύξησε τα κέρδη σου

Στην Funkmartini σου δίνουμε τα πιο εξελιγμένα εργαλεία πωλήσεων και προώθησης. Γινόμαστε ο προσωπικός σου επιχειρηματικός σύμβουλος παρέχοντας σου την απαραίτητη πληροφόρηση για την αγορά και τους ανταγωνιστές σου, δίνοντάς σου πρόσβαση στα εργαλεία και τις στρατηγικές των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού αργά το βράδυ ή ακόμη και την Κυριακή και την επόμενη μέρα θα έχεις ένα έτοιμο πρόγραμμα γεμάτο ραντεβού και θα ενημερώνεσαι αυτόματα τη στιγμή που αυτά κλείνονται!

Είμαστε δίπλα σου καθημερινά
Από την στιγμή που θα γίνεις μέλος της οικογένειας της Funkmartini, θα είμαστε πάντα εδώ για σένα. Σου παρέχουμε εκπαίδευση για την πλατφόρμα αλλά και καθημερινή υποστήριξη για ο,τιδήποτε χρειαστείς τηλεφωνικά ή μέσω email.

Ξεχώρισε με την Funkmartini

1. Πρόβαλε τις μοναδικές υπηρεσίες και τις προσφορές σου στους πελάτες online
2. Ρύθμισε τις κρατήσεις σου, εύκολα και γρήγορα.
3. Απέκτησε μεγαλύτερο κέρδος με λιγότερο κόπο
ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ