ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΥΤΟΙΑΣΗΣ

Massage

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΥΤΟΙΑΣΗΣ
Το κέντρο "ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ" Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης αποτελεί ένα κέντρο διάδοσης σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών ολιστικής προσέγγισης της ζωής και της υγείας.Όραμα μας είναι να προάγουμε σε όλο τον κόσμο τις αξίες του “ευ ζην” και της αρμονίας συνδέοντας την «αρχαία γνώση» με την επιστήμη, την παράδοση, την εμπειρία και την τεχνολογία. Η "Εσπερίδες Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοΐασης" δημιουργήθηκε με πνεύμα ένωσης, σεβασμού και συνεργασίας, για να καλύψει τις ανάγκες που έχει ο κάθε άνθρωπος σήμερα, για την σωματική και ψυχική του υγεία και ευεξία, επιλέγοντας να δώσουμε την δυνατότητα στον καθένα να ενεργοποιήσει τις δικές του δυνάμεις αυτοΐασης. Με πακέτα ολιστικής προσέγγισης της ευεξίας αλλά και με σεμινάρια που προάγουν την συνειδητότητα, κάνουμε προσιτή στον καθένα την κατάκτηση μιας ζωής χωρίς δυσαρμονία, ασθένεια και πόνο. Μέσα από μεθόδους που συνθέτουν τον Ολιστικό άνθρωπο της Παράδοσης με τον Τεχνολογικό άνθρωπο του Σήμερα, κάνουμε την Αυτοΐαση εφικτή και βάζουμε γερά θεμέλια για τον Υγιή άνθρωπο του Μέλλοντος.

Υπηρεσίες ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΥΤΟΙΑΣΗΣ

Massage

Μάλαξη Ιπποκράτειας Ολιστικής Αυτοΐασης

60 λεπτά
50,00 €14,90 €
Εδώ μπορεί κάποιος να αποκομίσει όλα τα οφέλη της μάλαξης, επιτυγχάνοντας την ενίσχυση και εξισορρόπηση των 12 συστημάτων λειτουργίας του οργανισμού , μέσω των 6 ειδικών τεχνικών μάλαξης. Περιλαμβάνεται εντελώς δωρεάν και μία αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης του ατόμου με τη χρήση κβαντικού αναλυτή, στο σύστημα που έχει επιλέξει για εφαρμογή.

Συνεδρία Επίπλευσης "Floating Tank"

60 λεπτά
50,00 €19,00 €
Το μυαλό μπαίνει σε κατάσταση «διαλογισμού» και το σώμα αυτοθεραπεύεται επιπλέοντας σε μια ειδικά κατασκευασμένη δεξαμενή που περιέχει νερό ελεγχόμενης θερμοκρασίας και μεγάλη ποσότητα θεραπευτικών αλάτων Epsom (άλατα θειικού μαγνησίου). Το σώμα χαλαρώνει, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και το πλούσιο σε οξυγόνο αίμα ρέει στους κουρασμένους μύες