Thessmasaz

Massage

Thessmasaz
Thessmasaz
Thessmasaz
Thessmasaz
Thessmasaz
+ 1
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες μασάζ, οι οποίες πιο συγκεκριμένα αφορούν το χαλαρωτικό και το αθλητικό μασάζ, την λεμφική παροχέτευση και τις βεντούζες. Το χαλαρωτικό και το αθλητικό μασάζ αποτελούν μυϊκό είδος μάλαξης και εφαρμόζεται σε όλο το σώμα (αυχένας, ράχη, μέση, άνω και κάτω άκρα) ή σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος ανάλογα με τις προτιμήσεις του δέκτη του μασάζ. Αντίθετα στην λεμφική παροχέτευση, εκτελούμε κινήσεις ήπιες επιδερμικά σε όλο το σώμα (πρόσωπο, άνω άκρα, κάτω άκρα, αυχένα, ράχη, ωμοπλάτες, γλουτούς, στήθος και κοιλιά). Αναφορικά με τις βεντούζες αποτελούν μία προϊστορική θεραπευτική μέθοδο, η οποία τα τελευταία χρόνια αποκτά την χαμένη της αίγλη.

Υπηρεσίες Thessmasaz

Massage

Massage 30'

30 λεπτά
12,00 €10,00 €

Massage 45'

45 λεπτά
15,00 €12,00 €

Massage 60'

60 λεπτά
18,00 €15,00 €
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ (μυϊκό), ευεξία, καταπολέμηση άγχους και κατάθλιψης. ΑΘΛΗΤΙΚΟ (μυϊκό), τόνωση, χαλάρωση, αναλγητικό. Εφαρμόζονται σε όλο το σώμα (αυχένας, ράχη, μέση, άνω και κάτω άκρα) ή σε συγκεκριμένα μέλη του σώματος ανάλογα με τις προτιμήσεις του δέκτη του μασάζ.

Massage 90'

90 λεπτά
24,00 €

Λεμφικό Μασάζ

60 λεπτά
18,00 €15,00 €
Η Λεμφική Παροχέτευση ή το Λεμφικό Μασάζ όπως λανθασμένα έχει επικρατήσει, είναι ήπιοι χειρισμοί που εκτελούνται σε όλη την επιφάνεια του ανθρώπινου σώματος. Σκοπός της είναι η διοχέτευση του λεμφικού υγρού στους λεμφαδένες. Προτείνουμε για την Λεμφική παροχέτευση 12 συνεδρίες, ως ιδανικό αριθμό θεραπείας.