Yourtherapy

Massage

Yourtherapy
Yourtherapy
Yourtherapy
Yourtherapy
Η Αλεξάνδρα και ο Βαγγέλης δημιούργησαν τον ζεστό χώρο «Your Therapy», για να ανταποκριθούν στην ανάγκη μας για ηρεμία, χαλάρωση και στην άμεση ανακούφιση από χρόνιους πόνους, ένταση και stress, μέσω της τέχνης του μασάζ! Οι πιστοποιημένοι φυσιοθεραπευτές του Your Therapy, προσφέρουν εξατομικευμένες θεραπείες και τεχνικές μασάζ, σε πολύ προσιτές τιμές. Άλλωστε το μασάζ δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά προσωπική ανάγκη για να αισθανθείτε καλύτερα σωματικά και ψυχολογικά.

Υπηρεσίες Yourtherapy

Massage

Πακέτα

Ινδικό μασάζ Κεφαλής - Ρεφλεξολογία

40 λεπτά
18,00 €
Η ρεφλεξολογία, βασίζεται στην αρχή της αντανάκλασης του συνόλου του οργανισμού στα άκρα (πέλματα, παλάμες, αυτιά), στα οποία βρίσκονται χιλιάδες νευρικές απολήξεις. Με ειδικές πιέσεις και μαλάξεις, προκαλούνται αντανακλαστικά ερεθίσματα στον οργανισμό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ. Ινδικό μασάζ κεφαλής Ήπιας

4 Hands Massage με αιθέρια έλαια

60 λεπτά
35,00 €
4 hands μασάζ από 2 θεραπευτές ταυτόχρονα, με 3 διαφορετικές τεχνικές σε όλο το σώμα και πρόσωπο. Μοναδική απόλαυση αφύπνισης των αισθήσεων, βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης σώματος & πνεύματος.

Relax Full Body Massage

50 λεπτά
25,00 €
Ένα τελετουργικό χαλάρωσης 50’, συνδυασμός shiatsu, ταιλανδέζικου, σουηδικού μασάζ με ρεφλεξολογία. Περιλαμβάνει μαλάξεις όλων των μυών, σε όλο το σώμα και στο κεφάλι, με την χρήση αμυγδαλέλαιου και αιθέριων ελαίων.

Relax Full Body Massage x2

60 λεπτά
40,00 €
Χαλαρώστε και απολαύστε ένα relax full body μασάζ, παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, για διπλό όφελος!. Ένα τελετουργικό χαλάρωσης 50’, συνδυασμός shiatsu, ταιλανδέζικου, σουηδικού μασάζ με ρεφλεξολογία. Περιλαμβάνει μαλάξεις όλων των μυών, σε όλο το σώμα και στο κεφάλι, με την χρήση αμυγδαλέλαιου και αιθέριων ελαίων.

Λεμφικό Μασάζ

40 λεπτά
25,00 €
Λεμφικό μασάζ 40’ για φυσική ενεργοποίηση της λέμφου, που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις βλαβερές τοξίνες που συσσωρεύονται στον οργανισμό και από την κατακράτηση υγρών στο σώμα σας. Κατάλληλη θεραπεία για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους.

Μυοχαλαρωτικό / Θεραπευτικό μασάζ - Ιδανικό για όσους αθλούνται

60 λεπτά
30,00 €
H τακτική σωματική άσκηση βελτιώνει τη γενική μας υγεία, αλλά πολλές φορές η επίπονη άσκηση συνοδεύεται με πόνο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η άσκηση σε συνδυασμό με το μασάζ, αυξάνει τον αριθμό των μιτοχονδρίων, τα οποία βοηθούν στην αναγέννηση των μυών. Το θεραπευτικό μασάζ γίνεται με ειδικές πιέσεις σε όλο το σώμα, για να σας βοηθήσει να αποβάλλε