«Ήθος»

Το ήθος που χαρακτηρίζει τη Funkmartini και τον καθένα από τους ανθρώπους της ξεχωριστά, εκφράζεται έμπρακτα, όχι μόνο μέσα από διαφανείς συναλλαγές, όρους και αξιολογήσεις, άλλα και σε επίπεδο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, η Funkmartini και σεβόμενη τις αρχές και τις αξίες που τη χαρακτηρίζουν αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες του σήμερα και του αύριο.

Με σκοπό να αφήσει το κοινωνικό αποτύπωμα της, η Funkmartini στηρίζει την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Για εμάς στη Funkmartini, ένα παιδικό χαμόγελο δεν έχει ισοδύναμα, είναι από μόνο του κάτι το μαγικό.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μεταμορφώνει τις ζωές των παιδιών μέσα από τη μαγική δύναμη των υποστηρικτών του. Δεν είναι απλώς ένα δώρο ανταπόδοσης στο παιδί που παλεύει για τη ζωή του αλλά η προσφορά μίας απίστευτης εμπειρίας που περιλαμβάνει όλα τα «θέλω» του παιδιού! Έτσι, με κάθε ραντεβού που κλείνει ένας χρήστης μέσα από την πλατφόρμα μας, η Funkmartini διαθέτει ένα ποσό στον Οργανισμό Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η καθημερινότητά μας γίνεται συνεισφορά και η Funkmartini μαζί με όλα τα μέλη που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της, ενεργά μέλη μιας κοινότητας που φροντίζει και στηρίζει υπεύθυνα την κοινωνία & τα παιδιά μας.

"Αν ένα απίστευτο όνειρο σου έγινε πραγματικότητα, τότε το όνειρο σου να ξαναγίνεις καλά, έρχεται πιο κοντά",
Ανδρέας 1996