Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο

Katerina Stathopoulou Holistic Therapist - Alopiliving

38 αξιολογήσεις

Τα Nail bars και κέντρα αισθητικής προτεινόμενα κοντά σε Πετράλωνα, Αθήνα

Τιμοκατάλογος

Επίλεξε κατηγορία
Επίλεξε κατηγορία
Προτιμώμενες υπηρεσίες
 • Botox προσώπου
  45min
  από  €30
  Το Γκουά σα είναι μια λαϊκή θεραπεία που χρησιμοποιεί η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική τόσο για την αποβολή των τοξινών και την ανακούφιση μυοσκελετικών προβλημάτων στο σώμα, αλλά και για την ανανέωση και αναζωογόνηση του συνδετικού ιστού στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας του προσώπου και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων. Θεραπευτικές αρχές –δράσεις του guasha γενικά: Εξισορρόπηση του Γιν Γιανγκ Ενεργοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος Ρύθμιση της λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων Αποβολή των τοξινών
 • Massage με κεριά
  45min
  από  €40
  Το beeswax candle massage αποτελεί ένα πολυτελές μασάζ συνδυάζοντας χαλάρωση και βαθιά ενυδάτωση. Ενεργοποιήστε όλες τις αισθήσεις σας απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ευεργετικές ιδιότητες των αγνών βιολογικών αιθέριων ελαίων αναμεμειγμένα με γνήσιο μελισσοκέρι. Το προϊόν θερμαίνεται και λιώνει σιγά σιγά ενώ τα αρώματα κατακλύζουν το χώρο. Το beeswax candle massage είναι μια υπέροχη διαδικασία. Το τέλειο δώρο που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει στον εαυτό της.
 • Massage πλάτης
  30min
  από  €15
  Ο πόνος της μέσης (οσφυαλγία) και -στην πορεία- του ισχιακού νεύρου (ισχιαλγία) είναι δύο σύνθετα προβλήματα υγείας, που απασχολούν ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης κοινωνίας. Η μάλαξη σαν τεχνική αποκατάστασης παρεμβαίνει στο νευρικό σύστημα και στα βιολογικά υλικά (ιστούς- μαλακά μόρια) και τα μετασχηματίζει στον δρόμο προς την φυσιολογία τους. Εφαρμόζονται σταθερές, κυκλικές πιέσεις που προσαρμόζονται στον κάθε δέκτη και στο αντίστοιχο βιολογικό υλικό. Aκόμη ειδικές κάθετες πιέσεις σε όλα τα μυο-περιτονιακά σημεία πυροδότησης πόνου του αυχένα. Επίσης παθητικές διατάσεις,ζυμώσεις, ρολαρίσματα, δονήσεις στην βάση του ινιακού οστού.
 • Θεραπεία Lifting προσώπου
  45min
  από  €200
  Ο rejuvance είναι Ολιστικό Αναζωογονητικό Μασάζ Προσώπου. Η τεχνική του rejuvance επιδρά στο συνδετικό ιστό που περιέχει ίνες κολλαγόνου, ελαστίνης, όπως και μια ζελατινώδη ουσία. Απελευθερώνοντας το συνδετικό ιστό, αποκαθιστά την ελαστικότητα, τα δερματικά κύτταρα απορροφούν περισσότερες θρεπτικές ουσίες και υγρά, δηλαδή αυξάνεται σημαντικά η ενυδάτωση του δέρματος. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή κυρίως στο πρόσωπο ,αλλά καθώς συμπεριλαμβάνονται και τα σημεία του βελονισμού σ αυτή την περιοχή, ωφελείται ολόκληρο το σώμα και νιώθουμε ένα υπέροχο αίσθημα ευεξίας. Η τεχνική του rejuvance είναι μια ήπια μέθοδος η οποία ανανεώνει και αναζωογονεί όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή. Ακόμη και μετά από τη πρώτη συνεδρία, το δέρμα σας θα λάμπει ,τα μάτια σας θα «ζωντανέψουν» και το πρόσωπό σας θα δείχνει φρέσκο και χαλάρωμένο όπως μετά από πολλές ώρες ύπνου. Η ένταση θα έχει εξαφανισθεί όχι μόνο από το πρόσωπο αλλά και από ολόκληρο το σώμα.
 • Spa μαλλιών
  30min
  από  €15
  Ο κύριος στόχος της μάλαξης στο κεφάλι είναι να ομαλοποιήσει τις ενέργειες σε κάθε άτομο σύμφωνα με την φυσιολογία του καθενός. Σκοπός μας είναι το να επιτευχθούν θεραπευτικά αποτελέσματα σε όλο το σώμα (αγγειοδιαστολή, υπεραιμία, ρύθμιση του μεταβολισμού, μείωση των εντάσεων και των μυϊκών σπασμών), μέσα από μια τονωτική και δυναμική συνεδρία μάλαξης. Στην μάλαξη κεφαλής εστιάζουμε κυρίως στο να διευκολύνουμε την κίνηση του κεφαλιού σε όλο το εύρος και όλους τους άξονες κίνησης. Κύρια σημεία που επικεντρώνουμε την προσοχή μας είναι η ένωση του κρανίου με τη σπονδυλική στήλη (κρανιακή βάση), η περιοχή των κροταφικών οστών, το σημείο ανάμεσα στα μάτια, και το τριχωτό της κεφαλής.
 • Λεμφικό μασάζ προσώπου
  30min
  από  €30
  Ο λεμφικό μασάζ είναι μια θεραπεία που γίνεται με λεπτές και εξειδικευμένες κινήσεις στα σημεία του ανθρώπινου οργανισμού που έχουμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση λεμφαγγείων και στόχο έχει την αποσυμφόρηση της λέμφου και την αύξηση της λεμφικής ροής. Η εφαρμογή του στο πρόσωπο σκοπό έχει να επανέλθει το δέρμα στην αρχική φυσική του κατάσταση, να καταπολεμηθεί η οποιαδήποτε συγκέντρωση ή κατακράτηση υγρών, πρήξιμο στο πρόσωπο ή σακούλες στην περιοχή των ματιών και να βελτιωθεί η υφή του συνδετικού ιστού διατηρώντας την ελαστικότητα του. Η θεραπεία γίνεται με συγκεκριμένες τεχνικές μάλαξης ,οι τεχνικές έχουν μια συγκεκριμένη σειρά στα σημεία του προσώπου που έχουμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των λεμφαγγείων. Το αποτέλεσμα της θεραπείας ποτέ δεν είναι ο πόνος ή ο ερεθισμός ή το κοκκίνισμα του δέρματος. Ο κάθε δέκτης αντιμετωπίζεται και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εξατομικευμένη περίπτωση. Η τακτικότητα και ο χρόνος των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι πρώτες συνεδρίες γενικά είναι περισσότερες στην αρχή ,2 με 3 φορές την εβδομάδα και σταδιακά προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τη ταχύτητα προσαρμογής του δέρματος στη συγκεκριμένη τεχνική.
 • Μασάζ κυτταρίτιδας
  30min
  από  €20
  Εμπεριέχει όλες τις βασικές αρχές της μάλαξης και εξειδικεύεται σε τεχνικές, υλικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα, που σκοπό έχουν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα και τη λείανση του δέρματος. Η τεχνική συνίσταται από ένα συνδυασμό συγκεκριμένων κινήσεων για λεμφικό μασάζ όπως το τρίψιμο, το “ζύμωμα” και τη συστροφή των περιοχών που επηρεάζονται από την κυτταρίτιδα. Το αποτέλεσμα είναι διακοπή εμφάνισης νέας κυτταρίτιδας, αλλά και πτώση της ποσότητας του διογκωμένου λιπώδους ιστού, στο σώμα. Η χειρονακτική Λεμφική Μάλαξη είναι η μόνη τεχνική που έχει καταδείξει ότι μειώνει με αξιοπιστία και συνέπεια την κυτταρίτιδα, και πραγματικά αποκαθιστά την υγεία του σώματος και την εικόνα του δέρματος.
 • Λεμφικό μασάζ
  1h
  από  €40
  Αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά. Γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Ο λόγος για το λεμφικό μασάζ, που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. Έτσι, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό χειροπρακτικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους. Στην αρχή θα πρέπει τα 5 πρώτα μασάζ να γίνουν μέσα σε 10 ημέρες, για να ενεργοποιηθεί η λέμφος και να έχουμε γρήγορη αποτοξίνωση του οργανισμού. Ο τελικός αριθμός, όμως, των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ανθρώπου. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 60. Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά τα πρώτα 5 μασάζ. Η διαφορά είναι αισθητή στη μείωση της κυτταρίτιδας και στο χάσιμο των πόντων. Η συντήρηση είναι πολύ σημαντική για να διατηρηθεί το αποτέλεσμά του. Θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τις συνεδρίες λεμφικού μασάζ περίπου 2 φορές το μήνα. Έτσι, θα μπορεί να ελέγχεται η κυκλοφορία της λέμφου και δεν θα επαναδημιουργηθούν τοξίνες και άλλες επιβλαβείς ουσίες που ευνοούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Το λεμφικό μασάζ μπορεί να γίνει και να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Το λεμφικό μασάζ δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στον οργανισμό Αντίθετα, διευκολύνει την κυκλοφορία των υγρών του σώματος.
 • Μασάζ ζευγαριού ή δύο ατόμων
  1h
  -33% από  €40 από  €60
  -20€
 • Χαλαρωτικό μασάζ 30
  30min
  από  €20
  Ήπιο χαλαρωτικό μασάζ, με τη χρήση αγνών αιθέριων ελαίων με θεραπευτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Μία ώρα απόλαυσης πλημμυρισμένη από αρώματα λεβάντας , περγαμόντο,λεμονανθού, πεύκου, ευκάλυπτου ylang-ylang και πολλά άλλα. Νιώστε την θεραπευτική επίδραση των αιθέριων ελαίων σε ένα ταξίδι προς την απόλυτη χαλάρωση και την εξισορρόπηση ψυχής και σώματος.
 • Σουηδικό Μασάζ
  1h
  από  €20
  Η Σουηδική μάλαξη είναι η γνωστότερη τεχνική μάλαξης, ενδείκνυται για πόνους της πλάτης, φλεγμονώδεις παθήσεις, όπως η αρθρίτιδα και η τενοντίτιδα, παθήσεις σχετικές με το στρες, πονοκεφάλους και ημικρανίες, μυϊκές παθήσεις όπως οι σπασμοί, τα τραβήγματα και τα διαστρέμματα, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και τη μετα-τραυματική και μετά-χειρουργική αποκατάσταση. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, διευκολύνοντας την αναπνοή του δέρματος, ενεργοποιεί εκκριτικές διαδικασίες των ιδρωτοποιών και σμηγματογόνων αδένων απομακρύνοντας προϊόντα του μεταβολισμού διευρύνει τα αγγεία του δέρματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενθαρρύνοντας τη θρέψη του δέρματος και των αδένων του αυξάνει τη θερμοκρασία του δέρματος δημιουργώντας ένα ευχάριστο συναίσθημα και τέλος αυξάνει την κυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων, αυξάνοντας έτσι τον βαθμό οξυγόνωσης των ιστών. Σε κάθε συνεδρία χρησιμοποιούμε αγνά αιθέρια έλαια με θεραπευτικές ιδιότητες. Για περιπτώσεις έντονων μυικών πόνων ή κρυολογήματος, ενισχύουμε τη μάλαξη με εξειδικευμένο θεραπευτικό μείγμα βοτάνων.
 • Thai massage
  1h e 30min
  από  €40
  H παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη μάλαξη (thai yoga massage, που συχνά αναφέρεται και ως παθητική yoga) αποτελεί ένα σύνολο τεχνικών που αναπτύχθηκε στη νοτιοανατολική Ασία πριν από 2500 χρόνια. Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται προκειμένου να διεγείρουν και να εξισορροπήσουν τη ροή της ενέργειας στα βασικά κανάλια που διατρέχουν το σώμα και να ενισχύουν τις εσωτερικές δυνάμεις αυτοΐασης, με πρωταρχικό σκοπό την αποκατάσταση της ψυχοσωματικής ισορροπίας. Πρόκειται για ένα χαλαρωτικό αλλά ταυτόχρονα και τονωτικό μασάζ καθώς βελτιώνει μεταξύ άλλων τη λειτουργία του νευρικού και κυκλοφορικού συστήματος, θεραπεύει μακροχρόνιους τραυματισμούς και μυϊκούς πόνους, επανασυνδέοντας την ενέργεια του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος. Επίσης βασίζεται στην επικοινωνία δότη και δέκτη μέσα από τον συγχρονισμό των αναπνοών, που ως στόχο έχει την αρμονική και αποτελεσματική εκτέλεση των ασκήσεων. Το συγκεκριμένο μασάζ γίνεται σε στρώμα στο πάτωμα, δεν περιλαμβάνει λάδια ενώ ο δέκτης είναι ντυμένος με άνετα ρούχα.
 • Μασάζ για εγκύους
  1h
  από  €30
  Μπορεί το μασάζ να σας φαίνεται «πολυτέλεια», όμως τα οφέλη του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας είναι πολλά και κυρίως ευεργετικά! Σύμφωνα με το american pregnancy association, το προγεννητικό μασάζ βοηθά στη βελτίωση της υγείας και μειώνει τα συμπτώματα άγχους, κατάθλιψης και στρες, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν από τους μυϊκούς πόνους και βοηθά την υγεία του νεογέννητου. Το Σουηδικό μασάζ είναι η συνιστώμενη μέθοδος προγεννητικού μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με το σκελετικό και κυκλοφοριακό. Άλλα πιθανά οφέλη του προγεννητικού μασάζ είναι: – mειώνει τον πόνο στην πλάτη και στα αρθρώσεις – Βελτιώνει την κυκλοφορία – Μειώνει την μυϊκή ένταση και τους πονοκεφάλους – Βοηθά στον ύπνο – Μειώνει την πίεση και το άγχος.

Αξιολογήσεις

(Κριτικές πελατών μόνο από ολοκληρωμένα online ραντεβού)
Βαθμολογία
4.8/5
38 αξιολογήσεις
5/5
34
4/5
1
3/5
3
2/5
0
1/5
0
ΑΘΗΝΑ.Κ
13 Δεκ 2017
Σουηδική, θεραπευτική μάλαξη 60'
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
.
Αναστασία.Τ
20 Ιαν
Μασάζ ζευγαριού ή δύο ατόμων
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
.
ΚΥΡΙΑΚΗ.Κ
15 Μαρ 2016
Προγεννετικό μασάζ 60'
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
.
Αγγελική.Β
18 Νοε 2017
Μασάζ ζευγαριού ή δύο ατόμων
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
.
Danai.T
28 Σεπ 2017
Μασάζ ζευγαριού ή δύο ατόμων
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
.

Το προσωπικό

Ιουστίνα Tworek
Ιουστίνα στυλίστας
0,0/5
0 κριτικές
Κατερίνα Σταθοπούλου
Κατερίνα στυλίστας
0,0/5
0 κριτικές

Στο κατάστημα

Το κέντρο Ολιστικής Μάλαξης και Εναλλακτικών θεραπειών Ομορφιάς Alopi living είναι η πραγματοποίηση ενός στόχου ζωής για ποιοτική εργασία που να δίνει νόημα και ποιότητα στην καθημερινότητα ,θεραπευτή και δέκτη,δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας Από πολύ μικρή και σε όλους τους χώρους που εργάστηκα αυτό που με κινητοποιούσε ακόμα και όταν δεν είχα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο ήταν η επικοινωνία και η προσφορά στους ανθρώπους. Η ομορφιά, η ευεξία αλλά κυρίως η χαλάρωση και η καταπολέμηση του άγχους που μας δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, ήταν και είναι προσωπικός στόχος. Το κέντρο Alopi living είναι ο συνδυασμός όλων των παραπάνω, είναι η πρόταση για μια νέα ζωή! Οι υπηρεσίες μας θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να αδυνατίσετε, να γυμναστείτε ήπια, να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να εμπνευστείτε και να επιτύχετε τα δικά σας όνειρα για την βελτίωση της εξωτερικής και εσωτερικής σας υγείας. Το μότο μας είναι :Rethink and Restart your Life! Πιστεύω πως όλα είναι δυνατά και πως η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα. Επανεκκίνηση τώρα λοιπόν για ένα όμορφο και χαλαρό σώμα, για μια ήρεμη και ισορροπημένη ψυχή. Με αγάπη και φώς! Κατερίνα Σταθοπούλου.

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα
Κλειστό
Τρίτη
14.00 - 21.00
Τετάρτη
14.00 - 21.00
Πέμπτη
14.00 - 21.00
Παρασκευή
14.00 - 21.00
Σάββατο
14.00 - 21.00
Κυριακή
Κλειστό

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα
Κλειστό
Τρίτη
14.00 - 21.00
Τετάρτη
14.00 - 21.00
Πέμπτη
14.00 - 21.00
Παρασκευή
14.00 - 21.00
Σάββατο
14.00 - 21.00
Κυριακή
Κλειστό
Katerina Stathopoulou Holistic Therapist - Alopiliving