Τιμοκατάλογος

Επίλεξε κατηγορία
Επίλεξε κατηγορία
Προτιμώμενες υπηρεσίες
 • 6 Συνεδρίες Deep tissue massage 45'
  45min Δημοφιλή
  -17% από  €100 από  €120
  -20€
  Το deep tissue massage προσεγγίζει και ενεργεί στους εν τω βάθει ιστούς του μυϊκού συστήματος, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους.(Κακή στάση ύπνου ή στην εργασία, έντονη αθλητική δραστηριότητα, παλιός τραυματισμός). Αυτό το πετυχαίνει με αργά χτυπήματα ή με βαθιές δακτυλικές πιέσεις, είτε στην πορεία, είτε κάθετα στις μυϊκές ίνες, τους τένοντες και την περιτονία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση όχι μόνο των επιφανειακών μυών, αλλά ολόκληρης της δομής και της πορείας των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται εν τω βάθει και αποτελούν τη δεύτερη και την τρίτη στοιβάδα του μυϊκού συστήματος. Εν τέλει με το d.t.m επέρχεται : • Μια χαλάρωση των εν τω βάθει μυών • Απελευθέρωση των τοξινών από τους μύες • Αύξηση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των μυών Λόγω της απελευθέρωσης μεγάλου ποσού τοξινών, είναι απαραίτητη η λήψη νερού μετά από ένα d.t.m ώστε να επιταχυνθεί η εξουδετέρωση τους από το σώμα.
 • Acrygel τοποθέτηση
  2h Δημοφιλή
  από  €35
  Η Νέα τεχνική του acry - gel εφτασέ και στο κατάτημα μας ενα ελαφρύ υλικό χωρίς οσμές και χωρίς καψίμο στην λάμπα πολυμερισμόυ. Απολαυστε ενα πολυ φυσικό αποτέλεσμα η υπηρεσία περιλαμβάνει προετοιμασία φυσικού νυχιού επιμυκηνση με acry-gel στο επιθυμητό μηκος και βαφή με ημιμόνιμο βερνίκι.
 • Aκρυλικό Επιμήκυνση Ombre
  2h Δημοφιλή
  από  €40
  Τοποθέτηση ακρυλικου με επιμηκηνση + ombre
 • Ακρυλικό Επιμήκυνση Baby Boomer
  2h Δημοφιλή
  από  €40
 • Back massage 40'
  45min Δημοφιλή
  -17% από  €15 από  €18
  -3€
  Ειδική μάλαξη πλάτης για πιασίματα και μυοσκελετικούς πόνους σε αυχένα,πλάτη και μέση. Οφέλη για την υγεία: Ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους ( μέση, πλάτη,αυχένα ώμους) Απαλαγείτε απο τούς πόνους απο την 1η συνεδρία
 • Πεντικιούρ & ημιμόνιμο βερνίκι
  1h Δημοφιλή
  από  €18
  Θέλετε να έχετε πάντα περιποιημένα πόδια με καλοσχηματισμένα και επαγγελματικά βαμμένα νύχια; Για ένα ποιοτικό και όμορφο αποτέλεσμα στα πόδια σας, έμπειρες πεντικιουρίστ σας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία απλού πεντικιούρ που περιλαμβάνει: αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), απολύμανση και μούλιασμα των ποδιών, καθαρισμό των επωνυχίων και των σκληρύνσεων, λιμάρισμα, κόψιμο νυχιών, γυάλισμα, ενυδάτωση ποδιού και βάψιμο νυχιών με Ημιμόνιμη βαφή της επιλογής σας. Εμπιστευτείτε αξιολογημένες τεχνήτριες νυχιών που χρησιμοποιούν αποστειρωμένα εργαλεία, διάλεξτε από μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών βερνικιών και απόλαυστε την περιποίηση των ποδίων σας!
 • Αλλαγή βερνικιού - χέρια
  30min Δημοφιλή
  από  €8
  Περιλαμβάνει την αλλάγη του χρώματος σε gel / ακρυλικό / acry-gel ή Ενισχυμένη βάση. Σε περιπτώση που υπαρχει κλασσικό Ημιμόνομο η υπηρεσια δεν ενδείκνυτε.
 • Αποτρίχωση μηροί
  30min Δημοφιλή
  από  €12
  Αποτρίχωση μηρών με ειδικό κερί αζουλενίου ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα
 • Αποτρίχωση πόδια ολόκληρα
  45min Δημοφιλή
  από  €24
 • Deep Tissue Massage
  45min Δημοφιλή
  -20% από  €20 από  €25
  -5€
  Το deep tissue massage προσεγγίζει και ενεργεί στους εν τω βάθει ιστούς του μυϊκού συστήματος, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους.(Κακή στάση ύπνου ή στην εργασία, έντονη αθλητική δραστηριότητα, παλιός τραυματισμός). Αυτό το πετυχαίνει με αργά χτυπήματα ή με βαθιές δακτυλικές πιέσεις, είτε στην πορεία, είτε κάθετα στις μυϊκές ίνες, τους τένοντες και την περιτονία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση όχι μόνο των επιφανειακών μυών, αλλά ολόκληρης της δομής και της πορείας των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών που βρίσκονται εν τω βάθει και αποτελούν τη δεύτερη και την τρίτη στοιβάδα του μυϊκού συστήματος. Σε νευρολογικό επίπεδο με το deep tissue massage ενεργοποιούνται ειδικοί νευρικοί υποδοχείς του περιφερικού νευρικού συστήματος που συμβάλουν μέσω νεύρο-αντανακλαστικών μηχανισμών στην μείωση των εντάσεωντου σώματος και του εγκεφάλου. Εν τέλει με το d.t.m επέρχεται : • Μια χαλάρωση των εν τω βάθει μυών • Απελευθέρωση των τοξινών από τους μύες • Αύξηση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των μυών Λόγω της απελευθέρωσης μεγάλου ποσού τοξινών, είναι απαραίτητη η λήψη νερού μετά από ένα d.t.mώστε να επιταχυνθεί η εξουδετέρωση τους από το σώμα.
 • Αποτρίχωση πόδια μισά
  30min Δημοφιλή
  από  €12
  Αποτρίχωση ποδιών μέχρι γόνατο με ειδικό κερί αζουλενίου ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα
 • Αποτρίχωση γραμμή μπικίνι
  15min Δημοφιλή
  από  €12
  Αποτρίχωση bikini πλαϊνών πλευρών με ειδικό κερί film wax Ιδανικό γα μικρές ευαίσθητες περιοχές δεν προκαλεί ερεθισμούς
 • Express eyelash extensions
  45min Δημοφιλή
  από  €25
  Eyelash extension express μια ιδανική τεχνική για όσους δεν θέλουν τις επαναλμβανόμενες συντηρήσεις. Επιλέξτε το eyelash extension express για μια ειδική περίσταση ( Γάμο , Βαπτιση ,Διακοπές ) Η διάρκεια της τεχνικής αυτής είναι 4 εβδομάδες....Απολαυστε για 1 μήνα ομορφές εντονές & πυκνές βλεφαρίδες.
 • Express πεντικιούρ με μόνιμη βαφή
  30min Δημοφιλή
  από  €13
  Θέλετε να έχετε πάντα περιποιημένα πόδια με καλοσχηματισμένα και επαγγελματικά βαμμένα νύχια; Για ένα ποιοτικό και όμορφο αποτέλεσμα στα πόδια σας, έμπειρες πεντικιουρίστ σας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία απλού πεντικιούρ express που περιλαμβάνει: απολύμανση και πλύσιμό των ποδιών, καθαρισμό των επωνυχίων, λιμάρισμα, κόψιμο νυχιών, ενυδάτωση ποδιού και βάψιμο νυχιών με Ημιμόνιμη βαφή της επιλογής σας. Εμπιστευτείτε αξιολογημένες τεχνήτριες νυχιών που χρησιμοποιούν αποστειρωμένα εργαλεία, διάλεξτε από μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών βερνικιών και απόλαυστε την περιποίηση των ποδίων σας!
 • Extension βλεφαρίδες τρίχα-τρίχα
  2h Δημοφιλή
  -25% από  €45 από  €60
  -15€
  Extension Βλεφαριδων με την μέθοδο τρίχα -τρίχα συνδυάζουμε 2 τεχνικές για ογκο & πυκνότητα. Το eyelash extension χαρίζει έντονες πυκνές βλεφαρίδες ιδανική τεχνική για όσες θέλουν να πυκνώσουν και να τονίσουν τις φυσικές τους βέφαρίδες .Προτεινουμε συντήρηση στην 3η - 4η εβδομάδα
 • Eyebrows Tinting Σχηματισμός + Βαφή φυσικού φρυδιού
  45min Δημοφιλή
  -10% από  €18 από  €20
  -2€ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο
  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ eyebrows tinting σημαίνει βαφή φρυδιών. Βάφουμε με μια ειδική βαφή για φρύδια, ήπια σε χρωστικές, αμμωνία, και οξυζενέ. Χρωματίζοντας έτσι και τις τρίχες των φρυδιών αλλά και το δέρμα. Στη συνέχεια, σχηματίζουμε το φρύδι με ειδικό γεωμετρικό εργαλείο για τέλεια συμμετρία.Απολαύστε τέλεια τονισμένα φρύδια για 3-4 εβδομάδες!
 • Eyelash Lift + Keratin Booster
  1h Δημοφιλή
  από  €35
  Το eyelash lift είναι η τεχνική ανόρθωσης βλεφαρίδών. Η καμπύλη των φυσικών βλεφαρίδων ειναι εντόνη & εντυπωσιακή μεγάλης διάρκειας. Στο τέλος της διαδικασίας εμπλουτίζουμε τις φυσικές βλεφαρίδες με το ειδικό ορό keratine booster το οποιο θρέφει και αναπλαθει τις φυσικές βλεφαρίδες!!!
 • Eyelash lift + Keratin +Tinting
  1h e 30min Δημοφιλή
  -25% από  €30 από  €40
  -10€
  Το eyelash lift είναι η τεχνική ανόρθωσης βλεφαρίδών. Η καμπύλη των φυσικών βλεφαρίδων ειναι εντόνη & εντυπωσιακή μεγάλης διάρκειας.Η υπηρεσία ολοκληρώνεται με την βαφή των βλεφαρίδων η οποια χαρίζει εντόνο βλεμα!!!
 • Eyelash tinting
  30min Δημοφιλή
  από  €12
  Η τεχνική τού eyelash tinting ειναι στην ουσία ο χρώματισμός των φυσικών βλεφαρίδων. Η υπηρεσία σας προσφέρει έντονες βλεφαρίδες για να μην χρειάζετσται την καθημερίνη βαφή τους με την Μάσκαρα....
 • Μανικιούρ & Πεντικιούρ
  1h e 45min Δημοφιλή
  από  €25
  Ολοκληρωμένη περιποίηση χεριών & ποδιών. Απλό βερνίκι
 • Μανικιούρ ημιμόνιμο
  45min Δημοφιλή
  -23% από  €10 από  €13
  -3€ Δευτέρα, Τετάρτη
  Ολοκληρωμένο Μανικιούρ & βαφή με ημιμόνιμο βερνίκι της επιλογής σας
 • Massage Aρωματοθεραπείας
  1h Δημοφιλή
  -20% από  €20 από  €25
  -5€
  Το μασάζ με αιθέρια έλαια είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος της αρωματοθεραπείας. Μέσω των μαλάξεων και της τριβής ενεργοποιείται το σώμα, ώστε να δεχθεί στο μέγιστο βαθμό τις ευεργετικές ιδιότητες κάθε ελαίου, να χαλαρώσει και να αφεθεί σε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Οι θεραπευτές δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον, για να απολαύσετε την αρωματοθεραπεία σας και να βγείτε έτσι πολλαπλά επωφελημένοι. Η αρωματοθεραπεία είναι μια πανάρχαια πρακτική, της οποίας τα πολλαπλά σωματικά και ψυχολογικά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό έχουν αποδειχθεί επιστημονικά. Τα αιθέρια έλαια είναι αποστάγματα φυτών που περιέχουν τις επωφελείς ουσίες τους σε πολύ υψηλή πυκνότητα. Έτσι, επιδρούν με διάφορους τρόπους στο σώμα και το πνεύμα του ανθρώπου ανάλογα με το έλαιο που χρησιμοποιείται κάθε φορά. Μερικά από τα γνωστότερα και πιο ευεργετικά αιθέρια έλαια είναι ο ευκάλυπτος, η λεβάντα, το γιασεμί και η μέντα, όμως η λίστα είναι πραγματικά μεγάλη και το καθένα μπορεί να μας βοηθήσει σε διάφορους τομείς ανάλογα με αυτό που ψάχνουμε. ( Χρησιμοποιουντε βιολογικά προιόντα υψηλής ποιότητας )
 • Nail Art
  15min Δημοφιλή
  από  €1
  Το nail art είναι η διακόσμηση των νυχιών με διάφορα υλικα. Στο studio μας μπορειίτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων που έχει ετοιμάσει το εμπειρο πρωσοπικό μας για εσάς καθώς και να μας δείξετε το σχέδιο που εσεις επιθυμειτε. Η τιμή αφορα ενα σχεδιό στο καθε χερί! Εππλέον σχέδια χρεώνονται με 0,50 λεπτα το κάθε σχέδιο.
 • Pedicure Θεραπευτικό & Ημιμόνιμο
  1h e 30min Δημοφιλή
  από  €23
  Θεραπευτικό Πεντικιούρ: Τα οφέλη του στα κάτω άκρα! Η εμφάνιση των επαγγελματιών του θεραπευτικού πεντικιούρ ανάγεται από παλιά. Ο Ιπποκράτης (αρχαίος Έλληνας ιατρός) ήταν ένας από τους πρώτους που είχε ασχοληθεί και είχε γράψει για τα προβλήματα της σκληροδερμίας των ποδιών και γενικότερα για την ποδολογία – ποδοθεραπεία. Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι ιδανικό για εσάς που έχετε: • Σκληρύνσεις • Κάλους • yπερκεράτωση • Ονυχοκρύπτωση • Μύκητες. Αίτια μολύνσεων των κάτω άκρων: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους προκαλούνται μολύνσεις στα πόδια μας και καταφεύγουμε σε θεραπείες πεντικιούρ , όπως οι μύκητες που είναι το πιο συχνό φαινόμενο, κάποιοι από αυτούς είναι: • Κακής ποιότητας υποδήματα • Φοράτε συνθετικές κάλτσες που σε συνδυασμό με τη ζέστη, άλλαξαν το ph του οργανισμού σας • Κολλήσατε από εργαλεία κάποιου παλαιότερου πεντικιούρ καθώς δεν θα ήταν σωστά αποστειρωμένα • Υπήρχε ανοικτή κάποια πληγή του δέρματος ή των νυχιών κ.α. Οπότε το θεραπευτικό πεντικιούρ διαφέρει από το απλό για τον λόγο ότι είναι πιο εξειδικευμένο. Προβλήματα τέτοια αντιμετωπίζουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Ποια είναι η διαδικασία ενός θεραπευτικού πεντικιούρ; Η διαδικασία του θεραπευτικού πεντικιούρ συνήθως περιλαμβάνει: • απολύμανση και μούλιασμα των ποδιών • καθαρισμό των επωνυχίων • των σκληρύνσεων και των κάλων • λιμάρισμα • κόψιμο νυχιών • ενυδάτωση ποδιού & βαφή με Ημιμόνιμο βερνίκι της επιλογής σας Η διάρκεια ενός θεραπευτικού πεντικιούρ κυμαίνετε από 1 έως 2 ώρες , ανάλογα την ανάγκη του κάθε πελάτη και το είδος της θεραπείας. Με την ολοκλήρωση του θεραπευτικού πεντικιούρ θα δείτε αμέσως την διαφορά!
 • Συντήρηση Extension βλεφαρίδας
  1h e 30min Δημοφιλή
  από  €30
 • αφαίρεση ημιμόνιμου πόδια
  15min Δημοφιλή
  από  €5
  Ξέπλένουμε τα πόδια αφαιρούμε το ημιμόνιμο σχηματισμός νυχιών θεραπευτική βάση & ολοκληρώνουμε με κρέμα ποδιών
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου & Μανικιούρ
  45min Δημοφιλή
  από  €12
  Αφαίρεση, περιποίηση πετσάκια ,σχηματισμός νυχιών, θεραπευτική βάση,τοποθέτηση απλού βερνικιού, λαδάκι επονυχίων , κρέμα
 • Ακρυλικό - φυσική ενίσχυση
  1h e 30min Δημοφιλή
  -11% από  €25 από  €28
  -3€ Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο
  Τοποθέτηση Ακρυλικου στο μάκρος του φυσικού σας νυχιού. Η φυσική ενίσχυση προσφέρει προσφέρει προστασία στα αδύναμα & ταλαιπωρημένα νύχια επίσης δεν απαιτειται η αφαίρεση του προιόντος με το πέρασμα των 4 εβδομάδων αλλα η συντηρησή του αποφευγοντας έτσι την ταλαιπωρία των νυχιών!!!! Η τοποθέτηση ολοκληρώντε πάντα με την βαφή των νυχιών με χρώμα της επιλογής σας!
 • Ακρυλικό φυσική επιμήκυνση (φόρμα)
  2h Δημοφιλή
  από  €35
  Ονυχογλυπτική με ακρυλικό αντιμετώπιση & ονυχοφαγίας
 • Απλό Πεντικιούρ Γαλλικό
  1h e 15min Δημοφιλή
  από  €17
 • Αποτρίχωση Full bikini
  30min Δημοφιλή
  από  €18
  Αποτρίχωση full bikini με ειδικό κερί film wax Ιδανικό γα μικρές ευαίσθητες περιοχές δεν προκαλεί ερεθισμούς. Αυτό το νέο μιας χρήσης και χωρίς ταινίες κερί βγάζει ακόμα και τις πιο δύσκολες τρίχες. Επίσης εμποδίζει την εμφάνιση των τριχών που αναπτύσσονται προς τα μέσα (θυλακίτιδα). Εμπλουτισμένο με έλαιο ginseng προστατεύει το δέρμα χάρη στην αναζωογονητική και επανορθωτική του δράση.
 • Αποτρίχωση μέση - κοιλιά
  15min Δημοφιλή
  από  €10
 • Αποτρίχωση πόδια & Μπικίνι όλο
  1h e 15min Δημοφιλή
  από  €40
  Αποτρίχώση σε ολόκληρο το ποδό & full bikini
 • Αποτρίχωση χέρια - ολόκληρα
  30min Δημοφιλή
  -10% από  €18 από  €20
  -2€ Δευτέρα, Τετάρτη
  Προσφορά καθέ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ Αποτρίχωση όλου του χεριού με ειδικό κερί αζουλενίου ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα
 • Αφαίρεση ημιμόνιμο + μανικιούρ ημιμόνιμο με ενισχυμένη βάση
  1h Δημοφιλή
  -15% από  €17 από  €20
  -3€ Δευτέρα, Τετάρτη
 • Αφαίρεση ημιμόνιμο + μανικιούρ ημιμόνιμο με ενισχυμένη βάση baby boomer/ombre
  1h e 30min Δημοφιλή
  από  €25
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ express απλό
  30min Δημοφιλή
  από  €10
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ express ημιμόνιμο
  45min Δημοφιλή
  από  €12
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ απλό
  45min Δημοφιλή
  από  €12
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ απλό γαλλικό
  1h Δημοφιλή
  από  €14
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ ημιμόνιμο
  1h Δημοφιλή
  -20% από  €12 από  €15
  -3€ Δευτέρα, Τετάρτη
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ ημιμόνιμο baby boomer ή ombre
  1h e 15min Δημοφιλή
  -15% από  €17 από  €20
  -3€ Δευτέρα, Τετάρτη
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ ημιμόνιμο γαλλικό
  1h e 15min Δημοφιλή
  -12% από  €15 από  €17
  -2€ Δευτέρα, Τετάρτη
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ ημιμόνιμο με ενισχυμένη βάση γαλλικό
  1h e 15min Δημοφιλή
  -9% από  €20 από  €22
  -2€ Δευτέρα, Τετάρτη
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ express απλό
  30min Δημοφιλή
  από  €10
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ express γαλλικό
  45min Δημοφιλή
  από  €14
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ απλό
  1h Δημοφιλή
  από  €15
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ απλό γαλλικό
  1h e 15min Δημοφιλή
  από  €18
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ ημιμόνιμο
  1h e 15min Δημοφιλή
  από  €18
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ θεραπευτικό απλό γαλλικό
  1h e 30min Δημοφιλή
  από  €23
 • Αφαίρεση Τεχνητών Νυχιών
  45min Δημοφιλή
  από  €17
 • Διόρθωση νυχιού
  15min Δημοφιλή
  από  €2
  Διόρθωση σπασμένου νυχιού ή χτισιμό σε πόδι ή χέρι
 • Μανικιούρ απλό γαλλικό
  1h Δημοφιλή
  από  €13
 • Μανικιούρ Ημιμόνιμο Baby Boomer
  1h Δημοφιλή
  από  €18
  Ολοκληρωμένο Μανικιούρ & βαφή Ημιμόνιμο baby boomer.
 • Μανικιούρ Ημιμόνιμο Ombre
  1h Δημοφιλή
  από  €18
  Ολοκληρωμένο Μανικιούρ & βαφή Ημιμόνιμο ombre.
 • Μανικιούρ ημιμόνιμο βερνίκι & πεντικιούρ ημιμόνιμο βερνίκι
  1h e 45min Δημοφιλή
  -10% από  €28 από  €31
  -3€ Δευτέρα, Τετάρτη
 • Μανικιούρ ημιμόνιμο γαλλικό
  1h Δημοφιλή
  από  €15
  Μανικιουρ Ημιμόνιμο βερνίκι + βαφή με Γαλλικό
 • Μανικιούρ ημιμόνιμο & πεντικιούρ απλό
  1h e 45min Δημοφιλή
  -11% από  €25 από  €28
  -3€ Δευτέρα, Τετάρτη
  Ολοκληρωμένο Μανικιούρ βαφή με ημιμόνιμο βερνίκι & ολοκληρωμένο πεντικιούρ βαφή με απλό βερνίκι
 • Μανικιούρ με ενισχυμένη βάση κερατίνης
  1h Δημοφιλή
  από  €18
  Ολοκληρωμένο μανικιούρ & ενίσχυση του φυσικού νυχιού με ειδική ημιμόνιμη βάση κερατίνης & βαφή με χρώμα της επιλογής σας ιδανικό για τα εύθραυστα και ταλαιπωρημένα νύχια. Επίσης είναι ιδανικό μετά από αφαίρεση τεχνιτών νυχιών διάρκεια 4 εβδομάδων
 • Πεντικιούρ αντρικό Θεραπευτικό
  1h e 15min Δημοφιλή
  από  €20
  Θεραπευτικό Πεντικιούρ: Τα οφέλη του στα κάτω άκρα! Η εμφάνιση των επαγγελματιών του θεραπευτικού πεντικιούρ ανάγεται από παλιά. Ο Ιπποκράτης (αρχαίος Έλληνας ιατρός) ήταν ένας από τους πρώτους που είχε ασχοληθεί και είχε γράψει για τα προβλήματα της σκληροδερμίας των ποδιών και γενικότερα για την ποδολογία – ποδοθεραπεία. Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι ιδανικό για εσάς που έχετε: • Σκληρύνσεις • Κάλους • yπερκεράτωση • Ονυχοκρύπτωση • Μύκητες. Αίτια μολύνσεων των κάτω άκρων: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους προκαλούνται μολύνσεις στα πόδια μας και καταφεύγουμε σε θεραπείες πεντικιούρ , όπως οι μύκητες που είναι το πιο συχνό φαινόμενο, κάποιοι από αυτούς είναι: • Κακής ποιότητας υποδήματα • Φοράτε συνθετικές κάλτσες που σε συνδυασμό με τη ζέστη, άλλαξαν το ph του οργανισμού σας • Κολλήσατε από εργαλεία κάποιου παλαιότερου πεντικιούρ καθώς δεν θα ήταν σωστά αποστειρωμένα • Υπήρχε ανοικτή κάποια πληγή του δέρματος ή των νυχιών κ.α. Οπότε το θεραπευτικό πεντικιούρ διαφέρει από το απλό για τον λόγο ότι είναι πιο εξειδικευμένο. Προβλήματα τέτοια αντιμετωπίζουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Ποια είναι η διαδικασία ενός θεραπευτικού πεντικιούρ; Η διαδικασία του θεραπευτικού πεντικιούρ συνήθως περιλαμβάνει: • απολύμανση και μούλιασμα των ποδιών • καθαρισμό των επωνυχίων • των σκληρύνσεων και των κάλων • λιμάρισμα • κόψιμο νυχιών • ενυδάτωση ποδιού Η διάρκεια ενός θεραπευτικού πεντικιούρ κυμαίνετε από 1 έως 2 ώρες , ανάλογα την ανάγκη του κάθε πελάτη και το είδος της θεραπείας. Με την ολοκλήρωση του θεραπευτικού πεντικιούρ θα δείτε αμέσως την διαφορά!
 • Πεντικιούρ Απλό
  1h Δημοφιλή
  από  €15
  Θέλετε να έχετε πάντα περιποιημένα πόδια με καλοσχηματισμένα και επαγγελματικά βαμμένα νύχια; Για ένα ποιοτικό και όμορφο αποτέλεσμα στα πόδια σας, έμπειρες πεντικιουρίστ σας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία απλού πεντικιούρ που περιλαμβάνει: αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), απολύμανση και μούλιασμα των ποδιών, καθαρισμό των επωνυχίων και των σκληρύνσεων, λιμάρισμα, κόψιμο νυχιών, γυάλισμα, ενυδάτωση ποδιού και βάψιμο νυχιών με απλή βαφή της επιλογής σας. Εμπιστευτείτε αξιολογημένες τεχνήτριες νυχιών που χρησιμοποιούν αποστειρωμένα εργαλεία, διάλεξτε από μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών βερνικιών και απόλαυστε την περιποίηση των ποδίων σας!
 • Πεντικιούρ Ημιμόνιμο Γαλλικό
  1h e 15min Δημοφιλή
  από  €20
 • Πεντικιούρ θεραπευτικό (σκληρύνσεις, κάλους)
  1h e 15min Δημοφιλή
  από  €20
  Θεραπευτικό Πεντικιούρ: Τα οφέλη του στα κάτω άκρα! Η εμφάνιση των επαγγελματιών του θεραπευτικού πεντικιούρ ανάγεται από παλιά. Ο Ιπποκράτης (αρχαίος Έλληνας ιατρός) ήταν ένας από τους πρώτους που είχε ασχοληθεί και είχε γράψει για τα προβλήματα της σκληροδερμίας των ποδιών και γενικότερα για την ποδολογία – ποδοθεραπεία. Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι ιδανικό για εσάς που έχετε: • Σκληρύνσεις • Κάλους • yπερκεράτωση • Ονυχοκρύπτωση • Μύκητες. Αίτια μολύνσεων των κάτω άκρων: Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους προκαλούνται μολύνσεις στα πόδια μας και καταφεύγουμε σε θεραπείες πεντικιούρ , όπως οι μύκητες που είναι το πιο συχνό φαινόμενο, κάποιοι από αυτούς είναι: • Κακής ποιότητας υποδήματα • Φοράτε συνθετικές κάλτσες που σε συνδυασμό με τη ζέστη, άλλαξαν το ph του οργανισμού σας • Κολλήσατε από εργαλεία κάποιου παλαιότερου πεντικιούρ καθώς δεν θα ήταν σωστά αποστειρωμένα • Υπήρχε ανοικτή κάποια πληγή του δέρματος ή των νυχιών κ.α. Οπότε το θεραπευτικό πεντικιούρ διαφέρει από το απλό για τον λόγο ότι είναι πιο εξειδικευμένο. Προβλήματα τέτοια αντιμετωπίζουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Ποια είναι η διαδικασία ενός θεραπευτικού πεντικιούρ; Η διαδικασία του θεραπευτικού πεντικιούρ συνήθως περιλαμβάνει: • αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει) • απολύμανση και μούλιασμα των ποδιών • καθαρισμό των επωνυχίων • των σκληρύνσεων και των κάλων • λιμάρισμα • κόψιμο νυχιών • ενυδάτωση ποδιού & βαφή με βερνίκι της επιλογής σας Η διάρκεια ενός θεραπευτικού πεντικιούρ κυμαίνετε από 1 έως 2 ώρες , ανάλογα την ανάγκη του κάθε πελάτη και το είδος της θεραπείας. Με την ολοκλήρωση του θεραπευτικού πεντικιούρ θα δείτε αμέσως την διαφορά!
 • Συντήρηση Ακρυλικό/Gel/Acry-gel
  1h e 30min Δημοφιλή
  από  €25
 • Συντήρηση Ακρυλικό/Gel/Acry-gel Γαλλικό
  2h Δημοφιλή
  από  €30
 • Φρύδια - σχηματισμός
  30min Δημοφιλή
  από  €12
  Σχηματισμός φρυδιών με χρήση γεωμετρικών εργαλείων για τέλειο αποτέλεσμα με απόλυτη συμμετρία η υπηρεσία περιλαμβάνει σκίαση των φυσικών φρυδιών καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την περιποίηση και την φροντίδα!!!!
Άλλες υπηρεσίες
 • Gel φυσική ενίσχυση
  1h e 30min
  από  €25
  Τοποθέτησησ gel στο μάκρος του φυσικού σας νυχιού. Η φυσική ενίσχυση προσφέρει προσφέρει προστασία στα αδύναμα & ταλαιπωρημένα νύχια επίσης δεν απαιτειται η αφαίρεση του προιόντος με το πέρασμα των 4 εβδομάδων αλλα η συντηρησή του αποφευγοντας έτσι την ταλαιπωρία των νυχιών!!!! Η τοποθέτηση ολοκληρώντε πάντα με την βαφή των νυχιών με χρώμα της επιλογής σας!
 • Αποτρίχωση μέση γραμμή
  15min
  από  €5
  Αποτρίχωση στην περιφέρεια της μέσης ή της κοιλίας με ειδικό κερί αζουλενίου ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα
 • Αποτρίχωση γλουτοί
  15min
  από  €12
 • Αποτρίχωση πλάτης
  15min
  από  €10
  Αποτρίχωση Πλάτης
 • Αποτρίχωση μασχάλες
  15min
  από  €8
  Αποτρίχωση μασχάλης με ειδικό κερί film wax κατά των ερεθισμών δεν προκαλεί βλάβες στους αδένες
 • Αποτρίχωση άνω χείλος
  15min
  από  €5
  Η υπηρεσία γίνετε με ειδικό κερί film wax το οποίο δεν προκαλεί ερεθισμούς καθώς και έντονο τράβηγμα στο δέρμα.
 • Αποτρίχωση προσώπου
  15min
  από  €8
  Περιλαμβάνει αποτρίχωση με το ειδικό κερί film wax σε όλη την περιοχή του προσώπου ( παρειές / άνω χείλος /κάτω χείλος / πιγούνι
 • Αποτρίχωση χέρια μισά
  15min
  από  €10
  Αποτρίχωση χεριών με κερί αζουλενίου ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα
 • Μανικιούρ express
  30min
  από  €8
  Σχηματισμός νυχιών, βαφή απλού βερνικιού με χρώμα της επιλογής σας - λαδάκι & ενυδατική κρέμα χεριών.
 • Μανικιούρ αντρικό
  30min
  από  €10
  Περιποίηση Νυχιών & επονυχίων /σχηματισμός
 • Μανικιούρ Spa
  1h e 15min
  από  €20
  Spa manicure (ολοκληρωμένη περιποίηση χεριών + βαθιά ενυδάτωση με peeling , μάσκα και θεραπεία παραφίνης. Ολοκληρώνουμε με βαφή λαδάκι κρεμούλα)
 • Μασάζ αδυνατίσματος/κυτταρίτιδας
  1h
  -17% από  €25 από  €30
  -5€
  Λεμφικό μασάζ ενεργοποίησης μεταβολισμόυ / απώλεια πόντών / καταπολέμηση κυτταρίτιδας κλείστε τηλεφωνικά ραντεβού για μια εντελώς Δωρεαν αξιολόγηση 2155 055 669
 • Πεντικιούρ Spa
  1h e 30min
  από  €22
  Spa pedicure ( ολοκληρωμένο πεντικιούρ + βαθιά ενυδάτωση με peeling , μάσκα και θεραπεία παραφίνης. Ολοκληρώνουμε με βαφή , λαδάκι και κρέμα
 • Θεραπεία παραφίνης
  15min
  από  €8
  Θεραπεία Παραφίνης( βαθιά ενυδάτωση με peeling, θεραπεία παραφίνης και κρέμα)
 • Αποτρίχωση full πόδια & bikini
  1h
  από  €35
  Αποτρίχωση Ολόκληρα τα πόδια & Γραμμή bikini Πλαινά
 • Αποτρίχωση ανδρικής πλάτης με κερί
  45min
  από  €16
  Αποτρίχωσή πλάτης με κερί ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες....
 • Αποτρίχωση Γάμπες - Μηροί
  45min
  -8% από  €22 από  €24
  -2€ Δευτέρα, Τετάρτη
  Προσφορά καθέ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ Αποτρίχωση ποδιών Γάμπες Μηρών με ειδικό κερί αζουλενίου ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα
 • Αποτρίχωση - Κοιλιά
  15min
  από  €5
  ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ ΚΟΙΛΙΑ Το κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους αποτρίχωσης. Αποτελεί προσωρινή μέθοδο αποτρίχωσης. Το κερί περιέχει μέλι και 100% παρθένο ελαιόλαδο. Αφαιρεί εύκολα την τρίχα, μειώνει τον ερεθισμό, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Απολυμαινουμε την περιοχή που θα εφαρμοσουμε & αφού ολοκηρωθεί η διαδικασία τοποθετούμε καταπραυντική κρέμα.
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου
  15min
  -40% από  €3 από  €5
  -2€ Δευτέρα, Τετάρτη
  Η αφαίρεση του Ημιμόνιμου γίνεται με μια ειδική φρεζα κατασκευασμένη απο κεραμικό υλικο & η τραχυτητα της ειναι πολυ ελαφρυα για την αποφυγή τραυματισμού του φυσικού νυχιού. Το studio μας προτεινει την συγκεκριμένη μέθοδο αφαίρεσης και ο λόγος είναι οτι το καθαρό ασετόν που χρησιμοποιειτε για την αφαιρεση αφυδατώνει συμαντικα το φυσικό νυχι με αποτελεσμα να ειναι αδυναμα ,θαμπα & αφυδατωμένα το καθαρόρο ασετο ουσιαστικα ειναι ενάς δυαλυτης οπου καλό ειναι να αποφευγουμε. Η υπηρεσια ολοκληρώνεται με λιμάρισμα & τοποθέτηση ειδικης βάσης hardener με κερατίνη για θρέψη & αποκατασταση.
 • Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ θεραπευτικό απλό
  1h e 30min
  από  €20
 • Μανικιούρ Express Ημιμόνιμο βερνίκι
  30min
  -20% από  €8 από  €10
  -2€ Δευτέρα, Τετάρτη
  Σχηματισμός νυχιών & βαφή ημιμόνιμου βερνικιού με χρώμα της επιλογής σας λαδάκι & ενυδατική κρέμα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε γαλλικό επιβάρυνση +2 ευρώ
 • Μανικιούρ απλό
  45min
  από  €10
  Μανικούρ υγρό με απλό βερνίκι με επιλογή χρώμα ή γαλλικό
 • Πεντικιούρ express απλό βερνίκι
  30min
  από  €10
  Express πεντικιουρ περιλαμβάνει σχηματισμό νυηχιών περιποίηση επονυχιών + βαφή με απλό βερνίκι + κρέμα
 • Φρυδια καθαρισμα
  15min
  από  €6

Αξιολογήσεις

(Κριτικές πελατών μόνο από ολοκληρωμένα online ραντεβού)
Βαθμολογία
4,9/5
2320 αξιολογήσεις
5/5
2131
4/5
135
3/5
24
2/5
13
1/5
16
Θεοφανοπούλου Τ.
Θεοφανοπούλου Τ.
16 Οκτ
Αφαίρεση ημιμόνιμου & Μανικιούρ
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
Εξαιρετικό!
Ioanna K.
Ioanna K.
16 Οκτ
Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ ημιμόνιμο
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
Despoina F.
Despoina F.
1 Οκτ
Συντήρηση Ακρυλικό/Gel/Acry-gel
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
❤️❤️
Despoina F.
Despoina F.
14 Οκτ
Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ ημιμόνιμο
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
❤️❤️
θεοδώρα Ν.
θεοδώρα Ν.
4 Οκτ
Ακρυλικό - φυσική ενίσχυση
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
❤️❤️

Το προσωπικό

Beauty Expert
Beauty Expert Estetista
4,9/5
763 κριτικές
Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ απλό
2
Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ ημιμόνιμο
1
Αφαίρεση Τεχνητών Νυχιών
1
Ακρυλικό φυσική επιμήκυνση (φόρμα)
21
Πεντικιούρ θεραπευτικό (σκληρύνσεις, κάλους)
1
Beauty Expert
Beauty Expert Estetista
4,9/5
859 κριτικές
Αποτρίχωση πόδια μισά
2
Αφαίρεση ημιμόνιμου + πεντικιούρ θεραπευτικό απλό
1
Αποτρίχωση χέρια μισά
1
Αποτρίχωση άνω χείλος
4
Eyelash Lift + Keratin Booster
3
Beauty Expert
Beauty Expert Estetista
4,7/5
91 κριτικές
Αφαίρεση ημιμόνιμου
2
Μανικιούρ απλό
1
Μανικιούρ απλό γαλλικό
1
Μανικιούρ με ενισχυμένη βάση κερατίνης
1
Αφαίρεση ημιμόνιμου + μανικιούρ απλό γαλλικό
1
Spa Massage Therapist
Spa Massage Therapist στυλίστας
0,0/5
0 κριτικές

Στο κατάστημα

Πρώην Πανεπιστημίου 61, εντός της στοάς. Το nail point salon βρίσκεται στην καρδία της Αθήνας ένας όμορφος χώρος είναι έτοιμος για να υποδεχτεί και να προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές. Στο studio μας θα βρείτε υπηρεσίες αισθητικής άκρων ( Μανικιούρ-Πεντικιούρ καλλωπιστικό & θεραπευτικό -ονυχοπλαστική -Nail art & design καθώς και υπηρεσίες όπως Eyelash Extensions / Μακιγιάζ /φροντίδα φρυδιών/Αποτρίχωση σώματος. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Nail point salon θα σας υποδεχτεί και θα καλύψει όλες τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη . Η συνεχής ειδίκευση σε όλες τις νέες τάσεις & τεχνικές μας καθιστούν ένα από τα πιο εξειδικευμένα Nail salon. Σας περιμένουμε σε ένα φιλόξενο χώρο η δουλειά μας είναι να σας γεμίσουμε ευχάριστες αναμνήσεις ..... www.nailpoint.gr facebook Nail point salon

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα
10.30 - 20.00
Τρίτη
10.30 - 19.30
Τετάρτη
10.30 - 19.30
Πέμπτη
10.30 - 19.30
Παρασκευή
10.30 - 19.30
Σάββατο
10.30 - 18.30
Κυριακή
Κλειστό

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα
10.30 - 20.00
Τρίτη
10.30 - 19.30
Τετάρτη
10.30 - 19.30
Πέμπτη
10.30 - 19.30
Παρασκευή
10.30 - 19.30
Σάββατο
10.30 - 18.30
Κυριακή
Κλειστό
Nail Point Salon
Oμόνοια, 61 105 64 Αθήνα

Ανακάλυψε κι άλλες επιλογές

Κοντά σε Αθήνα - κέντρο: