Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο

Olonion Wellness Club

1 αξιολογήσεις

Τα Nail bars και κέντρα αισθητικής προτεινόμενα κοντά σε Άγιοι ανάργυροι, Αθήνα

Τιμοκατάλογος

Επίλεξε κατηγορία
Επίλεξε κατηγορία
Προτιμώμενες υπηρεσίες
 • Deep Tissue Massage
  45min
  από  €50
  Το deep tissue massage στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης από το σώμα, η οποία προκαλείται από: - κακή στάση ύπνου ή στην εργασία, -επαναλαμβανόμενες κινήσεις, -αθλητική δραστηριότητα, -παλιός τραυματισμός. Το deep tissue massage χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες, με τα δάχτυλα, τις γροθιές, τα αντιβράχια ή και τους αγκώνες.
 • Μασάζ κυτταρίτιδας
  45min
  από  €50
  Διάφορες τεχνικές μάλαξης σε συνδυασμό με την ευεργετική επίδραση των αιθέριων ελαίων και φυσικών προϊόντων , καθιστούν το λεμφικό μασάζ κατάλληλο για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, την απομάκρυνση των τοξινών, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την βελτίωση της υφής του δέρματος και την σωματική και πνευματική αναζωογόνηση.
 • Massage Aρωματοθεραπείας
  45min
  από  €50
  Διάφορες τεχνικές μάλαξης σε συνδυασμό με την ευεργετική επίδραση των αιθέριων ελαίων καθιστούν το μασάζ αρωματοθεραπείας κατάλληλο για την ανακούφιση πόνων, την χαλάρωση των κουρασμένων και τεντωμένων μυών, την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, την ανακούφιση των επώδυνων περιόδων, την απομάκρυνση των τοξινών, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την βελτίωση της υφής του δέρματος, την ανακούφιση πεπτικών και εντερικών προβλημάτων, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τον έλεγχο του άγχους, την τόνωση του νευρικού συστήματος, την καταπολέμηση αρνητικών συναισθημάτων και την σωματική και πνευματική αναζωογόνηση
 • Μασάζ Αγιουρβέδα
  45min
  από  €50
  Η Αγιουρβέδα είναι παραδοσιακό σύστημα ιατρικής που γεννήθηκε στην Ινδία πριν από 6.000 Χρόνια. Η φιλοσοφία της εμπεριέχεται στο ίδιο της το όνομα: η λέξη ayurveda προκύπτει από τα συνθετικά “ayus” (που σημαίνει ζωή, ζωτική δύναμη, υγεία) και “veda” (ολοκληρωμένη γνώση, επιστήμη). Με άλλα λόγια, είναι «Η Γνώση της Ζωής». Η Αγιουρβέδα δεν ασχολείται μόνο με την ανθρώπινη φύση, αλλά με τη δημιουργία και το σύμπαν συνολικότερα. Αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως μία ολότητα και την υγεία του ως μία συνισταμένη πολλών παραμέτρων, όπως η διατροφή, το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής, ο τρόπος σκέψης, η κληρονομικότητα. Το αγιουβερδικό μασάζ αποτελεί ένα μικρό κομμάτι της ινδικής ιατρικής και βασίζεται πάνω στην αρχή της ινδικής ιατρικής ayurveda. Το αγιουρβεδικό μασάζ γίνεται σε ολόκληρο το σώμα με ζεστά αγιουρβεδικά έλαια, δίνοντας έμφαση στα σημεία marmas. Τα σημεία αυτά αποτελούν περιοχές του σώματος, όπου συναντιούνται αρτηρίες, τένοντες, οστά αρθρώσεις και μορφοποιούν ζωτικές θέσεις που είναι πολύ σημαντικές για την διατήρηση ισορροπίας στο σώμα. Με το αγιουρβεδικό μασάζ ο άνθρωπος αποκτά πολλά οφέλη, καθώς χαλαρώνει ο νους και το σώμα του, εξισορροπείται σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο, έχει περισσότερη ευεξία, υγεία και νοητική διαύγεια, ενώ μπορούν να αντιμετωπιστούν ζητήματα όπως στρες, άγχος, αϋπνίες και σωματικοί πόνοι.
 • Μασάζ αυχένα - πλάτης
  30min
  από  €40
  Έντονο μασάζ με αιθέρια έλαια και ζεστό λάδι με πιέσεις και “ζύμωμα” και “τράβηγμα” των μυών και μακριές κινήσεις, μαλάξεις για να διώξουν την συσσωρευμένη ένταση και τον πόνο. Εφαρμόζεται σε: αυχένα, ώμους, πλάτη, μέση.
 • Αθλητικό μασάζ
  45min
  από  €50
  Πρόκειται για ένα βαθύ, θεραπευτικό μασάζ, ιδανικό για πρόληψη – θεραπεία κατά την αθλητική δραστηριότητα ή σε ανθρώπους με έντονα καθιστική ζωή. Το sports massage αποτελεί ποιοτική, αξιόπιστη και τεκμηριωμένη θεραπεία massage που διαθέτει κάθε spa σε ολόκληρο τον κόσμο
 • Μασάζ ποδιών ( Thai foot μασάζ & Ρεφλεξολογία)
  30min
  από  €40
  Χαλαρωτικό μασάζ ποδιών που συνδυάζει τεχνικές του Ταϊλανδέζικου μασάζ και της ρεφλεξολογίας. Χαλαρώνει όχι μόνο τα πόδια αλλά ολόκληρο το σώμα μέσω αντανακλαστικών σημείων. Χαρίζει ηρεμία στο νου και τα ευεργετικά του αποτελέσματα διαρκούν πολύ

Αξιολογήσεις

(Κριτικές πελατών μόνο από ολοκληρωμένα online ραντεβού)
Βαθμολογία
4,0/5
1 αξιολογήσεις
5/5
0
4/5
1
3/5
0
2/5
0
1/5
0
Dora Z.
Dora Z.
4 Ιουλ 2018
Μασάζ Αγιουρβέδα
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση
!!!

Το προσωπικό

Θεραπευτής
Θεραπευτής στυλίστας
4,5/5
2 κριτικές
Μασάζ αυχένα - πλάτης
1
Μασάζ Αγιουρβέδα
1

Στο κατάστημα

Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή δεν είναι μεμονωμένα στοιχεία. Είναι αλληλένδετες οντότητες που συνεργάζονται για τη συνολική υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου. Για αυτό δημιουργήσαμε το OLONION WELLNESS CLUB: Για να φέρουμε την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του. Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στον εαυτό μας. Με σεβασμό, ειλικρίνεια, ηθική, και πάνω από όλα γνώση, εφαρμόζουμε με επιτυχία τις πιο αναγνωρισμένες εναλλακτικές μεθόδους ευεξίας, για να έχετε όχι μόνο άριστη υγεία αλλά και πνευματική-ψυχική ισορροπία, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους μέσα από την καλή σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή συμπληρωματικά, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και εξασφαλίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό που όλοι κατά βάθος αναζητούν: την ολιστική ευεξία.

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα
10.00 - 22.00
Τρίτη
10.00 - 22.00
Τετάρτη
10.00 - 22.00
Πέμπτη
10.00 - 22.00
Παρασκευή
10.00 - 22.00
Σάββατο
Κλειστό
Κυριακή
Κλειστό

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα
10.00 - 22.00
Τρίτη
10.00 - 22.00
Τετάρτη
10.00 - 22.00
Πέμπτη
10.00 - 22.00
Παρασκευή
10.00 - 22.00
Σάββατο
Κλειστό
Κυριακή
Κλειστό
Olonion Wellness Club
Εύβοιας, 4 135 62 Άγιοι Ανάργυροι