Funkmartini Ομάδα

Αλεξία Κωτσή CMO
Creative mind, funky soul! Το μυαλό μου τρέχει τόσο γρήγορα που δεν ακολουθεί σχεδόν ποτέ την πραγματικότητα ή απλά όσους είναι γύρω μου αφού συνεχώς σκέφτομαι. Δουλεύοντας από το πρωί έως το βράδυ σε μεγάλες εταιρείες, στελεχώνοντας τμήματα διαφήμισης και επικοινωνίας, προσπαθούσα απεγνωσμένα να βρω διαθέσιμο ραντεβού στο κομμωτήριο! Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω μια πλατφόρμα που θα μπορούσα να κλείσω το ραντεβού μου oh, online! Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Funkmartini!
Γρηγόρης Σταματόπουλος CEO
Επαγγελματισμός-Υπευθυνότητα-Τελειομανία: οι τρεις λέξεις που με χαρακτηρίζουν απόλυτα. Με πολυετή εμπειρία σε εταιρείες διεθνούς επιπέδου, έφερα μαζί την εμπειρία μου στη Funkmartini. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουμε και οι δύο: η εταιρεία αποκτά διεθνή χαρακτήρα και εγώ γίνομαι πιο...funky!
Παναγιώτης Βούρτσης Senior Web Developer
Ως προγραμματιστής τα τελευταία χρόνια έχω δουλέψει σε πολλά διαφορετικά project, ελληνικά αλλά και παγκόσμια. Στόχος μου είναι η βέλτιστη υλοποίηση διαφόρων εργασιών αλλά και η απόκτηση περαιτέρω γνώσεων. Λάτρης ταινιών, σειρών αλλά πάνω απο όλα ταξιδιών! Συνήθως βρίσκομαι στο workstation μου ακούγοντας μουσική και υλοποιόντας όλες αυτές τις μεγάλες και μικρές λειτουργίες της πλατφόρμας μας που την κάνουν τόσο ιδιαίτερη στους funky χρήστες μας!!
Kατερίνα Γαρυφάλλου Sales Executive
Είμαι η Κατερίνα και είμαι αισθητικός. Γεννήθηκα στο Πήλιο, μένω στην θεσσαλονικη και το πιστεύω μου στην ζωή είναι : Αυτό που νιώθουμε για τον εαυτό μας, είναι αυτό που εκπέμπουμε στους γύρω μας! Σήμερα ανήκω στο δυναμικό της Funkmartini στη Θεσσαλονίκη και επικοινωνώ στους επαγγελματίες της ομορφιάς αυτή την έξυπνη και οργανωμένη πλατφόρμα , που απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να είναι και να αισθάνονται όμορφοι.
Νίκος Κωνσταντόπουλος Sales Executive
Προτιμώ το Νικόλας από το κλασσικό ‘’Νίκος’’ και λατρεύω τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν καύση θερμίδων και την καλή παρέα με φίλους. Αν και τα περισσότερα χρόνια τα πέρασα κάνοντας ατομικά-μαχητικά αθλήματα, στην δουλειά μου, στον τομέα των πωλήσεων της Funkmartini είμαι team player. Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να μεγαλώσω αλλά…. μάταια. Είμαι πάντα διατεθειμένος να σε κάνω να γελάσεις και να σε βοηθήσω, ενώ το εγχειρίδιο ‘’Πώς να ρισκάρετε, χωρίς ποτέ να χάσετε’’, θα το βρεις κάτω από το μαξιλάρι μου.
Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος Sales Assistant
Όπως θα καταλάβετε και από το επίθετο, η καταγωγή μου είναι κάτω απο το αυλάκι (Ισθμός Κορίνθου). Παρ'ολα αυτά γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ασχολούμαι με το Ποδόσφαιρο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και γενικά με εμπνέει να είμαι μέλος μιας ομάδας. Αν και έχω ηγετικες τάσεις, η συλογικη δουλειά με ενθουσιάζει. Ανήκω στο δυναμικό της Funkmartini από τις αρχές του 2016 και έκτοτε είμαι κάπου εκεί έξω, στους όμορφους δρόμους της πόλης μας, για τις εισπράξεις και τις πληρωμές της εταιρίας.
Φανή Μουρτζούκου Operations Department
Αγαπώ τα ταξίδια, το φαγητό και καθετί μωβ. Από χρήστης της Funkmartini, στο Operations Department, φύσει οργανωτική και λάτρης της επικοινωνίας.
Xριστόδουλος Παπαχρήστου CFO
Βρίσκομαι στον χώρο των χρηματοοικονομικών και των επιχειρηματικών μοντέλων από το 2008, ενώ οι θέσεις που έχω αναλάβει απαιτούν ευέλικτη διαχείρηση ομάδων στον κλάδο του Engineering, Οικονομικών και του Business Development. Από το 2013, που ιδρύθηκε η Funkmartini, έχω εντάξει στην καθημερινότητά μου, την σύνθεση επικοινωνιακών και χρηματοποικονομικών στρατηγικών με σκοπό την παραγωγική επίδραση επί των πωλήσεων, των πελατών και του προϊόντος.