ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Αν έχεις λογαριασμό απλά πάτα Σύνδεση

Προβολή & Φήμη

Ως μέλος του δικτύου της Funkmartini, η επιχείρησή σου είναι διαθέσιμη και προβάλλεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες που αναζητούν υπηρεσίες ομορφιάς στην περιοχή σου. Οι αξιολογήσεις δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες σου να μιλήσουν για εσένα και την ποιότητα των υπηρεσιών σου με αποτέλεσμα να προσελκύεις καθημερινά νέους πελάτες.

Σύστημα διαχείρισης κρατήσεων

Χρησιμοποίησε το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για να διαχειρίζεσαι τα ραντεβού σου, τους πελάτες σου και τη συνολική εικόνα της επιχείρησής σου.

Αύξησε τα έσοδά σου!

Ενημέρωσε όλους τους πελάτες για τις προσφορές σου. Μπορείς να καταχωρήσεις τις προσφορές σου τις μέρες και ώρες που θέλεις να προωθήσεις, μέσω του «έξυπνου εργαλείου» που υλοποιήσαμε για την επιχείρησή σου.

Μείωσε την πολιτική κράτησης στο ελάχιστο ώστε να γεμίζεις τις κενές ώρες σου ακόμα και σε πιθανή ακύρωση της τελευταίας στιγμής, βελτιστοποιώντας την δυναμική της επιχείρησής σου!

Υποστήριξη 24/7

Είμαστε δίπλα σου από την αρχή για να σε υποστηρίξουμε σε ότι χρειαστείς. Είμαστε ένα τηλέφωνο ή ένα mail μακριά σου! Για οτιδήποτε χρειαστείς επικοινώνησε μαζί μας στο 210 6215254 ή στο support@funkmartini.com.

Στοιχεία επιχείρησης

Διεύθυνση έδρας